WinWash 2.0 – ontwikkelingen 

Onze WinWash software hebben wij volledig vernieuwd en is nu beschikbaar als WinWash 2.0. Er zijn veel verbeteringen doorgevoerd, waardoor uw wasserij perfect aan te sturen is.

De processen in wasserijen, externe logistiek en klantorganisatie raken steeds meer vervlochten. Door de totaaloplossing die wij u met WinWash 2.0 bieden, bent u zeker van de volgende voordelen: managen van klantverwachting, inspelen op de wensen van uw klant zonder extra kosten, machine- en personeelsplanning (al in een vroeg stadium nauwkeurig beschikbaar), routes op tijd en compleet klaar, automatische registratie in de hele keten van het wasgoed en containers wordt gerealiseerd.

Het proces wat zich in uw wasserij(en) afspeelt is volledig te besturen met WinWash 2.0.

WinWash 2.0 PLUS
Naast de standaard WinWash 2.0 bieden wij ook extra modules aan, waardoor u nog meer zicht heeft op het proces. Voor meer informatie hierover kunt u onze informatiefolder downloaden op onze website www.wspsystems.com.

WinWash Operator Station
Om uw werknemers het proces op de werkvloer optimaal te laten volgen, hebben wij nu onze WinWash Operator Station beschikbaar. Deze biedt u alle mogelijkheden om op de werkvloer op een effectieve wijze het proces aan te sturen en te verbeteren.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief