Bandensorteersystemen

Het bandensorteersysteem van WSP is een robuust systeem dat geschikt is voor volumineus, (zwaar) vervuild en schoon wasgoed.

Dit robuuste systeem is zeer geschikt voor volumineus, (zwaar) vervuild en schoon wasgoed. Al op de band wordt het wasgoed gewogen door de loadcellen in de band, vervolgens zien uw medewerkers een visualisatie op het scherm. Uiteraard sluit dit systeem naadloos aan op de vuilgoedhangbanen.

Download factsheet

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over ons sorteersysteem.

WSP factsheet Bandensorteersysteem
Efficient weegbandensysteem

Dit sorteersysteem is zeer geschikt voor het sorteren van bijvoorbeeld bedrijfskleding, poetsdoeken, matten en mops, maar ook als schoonsorteer voor mangelwas en voldrooggoed.

Overzichtelijk

De ruime bakken bieden goed overzicht over het gesorteerde wasgoed. Daarmee is er ook eenvoudig de mogelijkheid tot het herstel van een sorteerfouten.

Snelle implementatie

Dit bandensorteersysteem heeft geen put of bordes nodig. Dit kost wel enige ruimte, maar zo zijn er geen grote bouwkundige ingrepen nodig voordat u aan de slag kunt.

Neem contact met ons op