Expeditie pakketsorteerder

U wilt alle pakketten wasgoed compleet en op de juiste manier bij uw klant afleveren. De expeditie pakketsorteerder van WSP is hierbij een zeer efficiënt hulpmiddel.

Met het expeditie sorteersysteem van WSP kunt u altijd rekenen op efficiënt beladen containers. Complete pakketten wasgoed die op de juiste manier bij uw klant terechtkomen. U kunt sorteren op klant-, product- of routeniveau. Zo reduceert u eenvoudig het aantal naleveringen. Bovendien communiceert dit systeem met uw eigen Linnen Management Systeem. Zo zijn de tellingen ook altijd compleet.

Download factsheet

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze expeditie pakketsorteerder.

WSP factsheet Expeditie pakketsorteerder
Compleetheidssignalering

Dankzij de compleetheidssignalering reduceert u eenvoudig het aantal naleveringen. Met als resultaat: een tevreden klant!

Intelligente expeditie

Met het efficiënt beladen van uw containers in de juiste volgorde bespaart u niet alleen tijd. Ook de handmatige arbeid reduceert u met 50%. Bovendien heeft u real-time inzicht in de planning.

Automatisch tellen

De expeditie pakketsorteerder telt automatisch alle aangeboden eenheden. Deze gegevens vindt u terug in uw eigen Linnen Management Systeem.

Neem contact met ons op