Expeditie transportbanden

Bespaar eenvoudig met de geautomatiseerde distributie van het wasgoed door de wasserij.

De specialisten van WSP hebben de expeditie transportbanden speciaal ontwikkeld voor het transporteren van pakketten wasgoed. Deze efficiënte transportbanden maken losse containers verspreid over de werkvloer overbodig. Bovendien kunt u de waspakketten volgen richting de centrale expeditie. Zo weet u altijd waar de was van uw klanten is. Onze expeditie transportbanden passen ook goed in het expeditiesorteerconcept. 

Download factsheet

WSP deelt graag haar kennis en ervaring met u. Hieronder vindt u een document met technische achtergrondinformatie over onze expeditie transportbanden.

WSP factsheet Expeditie transportbanden
Maatwerk

Onze specialisten ontwikkelden deze transportbanden speciaal voor het vervoeren van wasgoed. U kunt er dus op rekenen dat dit goed gebeurt.

Koppeling

Deze slimme expeditie transportbanden bieden een belangrijk extra voordeel: de koppeling met machines. Op deze manier neemt de band automatisch informatie over klant, artikelsoort en aantal over.

Traceerbaar

De pakketten wasgoed zijn eenvoudig te volgen richting de centrale expeditie. Zo bent u altijd op de hoogte waar de was zich bevindt.

Neem contact met ons op