1. Sparringpartner en adviseur

  U wilt uw wasserij uitbreiden, en daarbij de beschikbare vierkante meters optimaal benutten. Wij denken graag met u mee vanaf de eerste ideevorming. U zult onze inbreng als vernieuwend ervaren en ontdekken dat er méér mogelijk is dan u denkt. Als het gaat om de maximaal te realiseren productiecapaciteit én om de manier waarop u die realiseert. Want verbouwen terwijl het werk doorgaat, is niet altijd eenvoudig. Onze ervaring gaat u hierbij helpen.

 2. Ontwerp en engineering

  Wij kunnen u al snel een budgetindicatie geven, zodat u gericht plannen kunt maken. De bestaande situatie brengen we zorgvuldig in kaart. Gezamenlijk komen we vervolgens tot een ontwerp waarbij de uitbreiding – indien mogelijk – naadloos aansluit op uw huidige wasserij. Als onafhankelijke system integrator zijn we bedreven in het integreren van machines en systemen. Daardoor kunt u efficiënt en zonder verspilling uitbreiden.

 3. Projectmanagement

  Tijdens de verbouwing van uw wasserij wilt u bestaande klanten blijven bedienen zoals anders. Dat vraagt om een doordachte projectplanning en een slimme fasering. Wij nemen daar graag de verantwoordelijkheid voor. Daar hebben we inmiddels ervaring mee. Wij zorgen voor een gestroomlijnd project. Een project waarin architect, aannemers, IT-leveranciers, machineleveranciers en andere partners gezamenlijk een topprestatie leveren.

 4. Niks mooiers dan een wasserijteam dat optimaal presteert.

  Wasserij-inrichting en besturing

 5. Turnkey levering

  Als system integrator zijn we pas tevreden als uw wasserij na uitbreiding optimaal draait. Niet alleen omdat we graag verantwoordelijkheid nemen voor wat we beloven. Oók omdat dit past bij onze visie op de hoogproductieve wasserij als een systeem, een keten. Met turnkey levering bedoelen we dan ook dat u de sleutel krijgt van een wasserij die klaar is voor topperformance.

 6. 24-uursservice en support

  Wij blijven graag nauw betrokken bij uw wasserij. Staan klaar bij storingen of incidenten, komen proactief met updates, voeren preventief onderhoud uit én blijven die ene vraag stellen. Kan het nog beter? Kunnen we met uw kennis van de dagelijkse business de processen optimaliseren? Valt er nog meer uit te halen? Door samen alert te blijven, waarborgt u maximale performance.