1. Sparringpartner en adviseur

  U kunt meer halen uit uw bestaande wasserij. Meer presteren met dezelfde machines en dezelfde of minder mensen. Het geheim? Samen met WSP transformeert u alle ingrediënten van uw wasserij tot een intelligent, logistiek systeem. Daarin is een centrale rol weggelegd voor WinWash en Laundry Dashboard. Als sparringpartner en adviseur kunnen we u voorrekenen wat u daarmee gaat bereiken. Houd alvast rekening met een productiviteitswinst van minimaal 4 tot 20 of meer procent.

 2. Ontwerp en engineering

  Een optimalisatie van uw wasserij wilt u terugzien in de cijfers. De hoogte van de investering is belangrijk, maar de ROI weegt zwaarder. Wij inventariseren uw huidige situatie en komen met een voorstel voor rendabele aanpassingen. Bij veel wasserijen realiseren we een structurele, aanzienlijke productiviteitswinst. Met een investering die binnen één of hooguit enkele jaren is terugverdiend. Aan de hand van het ontwerp en de offerte komt u tot een goede beslissing.

 3. Projectmanagement

  Tijdens de optimalisatie van uw wasserij wilt u bestaande klanten blijven bedienen zoals anders. Hoewel de impact op uw bestaande hardware beperkt is, is een doordachte projectplanning een vereiste. Wij nemen daar graag de verantwoordelijkheid voor. Daar hebben we inmiddels veel ervaring mee.

 4. Zelfde wasserij, tot 20% meer rendement

  Wasserij-inrichting en besturing

 5. Turnkey levering

  Als sytem integrator zijn we pas tevreden als u de verwachte productiviteit behaalt. Niet alleen omdat we graag verantwoordelijkheid nemen voor wat we beloven. Oók omdat dit past bij onze visie op de hoogproductieve wasserij als een systeem, een keten. Met turnkey levering bedoelen we dan ook dat u geen omkijken meer hebt naar de technieke, maar direct uw voordeel doet met de doorgevoerde optimalisatie.

 6. 24-uursservice en support

  Wij blijven graag nauw betrokken bij uw wasserij. Staan klaar bij storingen of incidenten, komen proactief met updates, voeren preventief onderhoud uit én blijven die ene vraag stellen. Kan het nog beter? Kunnen we met uw kennis van de dagelijkse business de processen optimaliseren? Valt er nog meer uit te halen? Door samen alert te blijven, waarborgt u maximale performance.