Daarom WSP

Steeds meer wasserijen kiezen bij de inrichting van hun wasserij voor een onafhankelijke system integrator. Een partner die niet denkt vanuit productengamma’s, maar vanuit onbegrensde technologische mogelijkheden. Op die manier hebben we sinds 1993 al tal van hoogproductieve wasserijen gerealiseerd.

  • Ons ideaal is wasserijen toekomstbestendig maken. Dat vertaalt zich in onze dagelijkse missie: samen met wasserijen en hun partners innovatieve wasserijen ontwikkelen die maximale performance waarborgen. Inderdaad. Re-inventing performance. 
  • We bieden een unieke combinatie van advies, ontwerp en engineering enerzijds, en concrete logistieke oplossingen anderzijds (software, hangbanen en transportbanden).

4 million kg of laundry per day worldwide.

'Onafhankelijkheid schept ruimte voor innovatie'

Maarten Ploeg - oprichter

Texcare International 27-11 / 1-12 2021

In november/december 2021  zijn wij weer aanwezig op de Texcare International in Frankfurt. Wij presenteren u onze oplossingen en visie op de wasserijbranche. Wij denken graag met u mee over oplossingen voor:

  • Nieuwe wasserij
  • Uitbreiding wasserij
  • Performanceverbetering

Goed voor Afrika

WSP is lid van het Business Platform van Woord en Daad. Wij ondersteunen met name een programma voor 1600 boeren in Loug Chari, Tsjaad (Afrika). De boeren worden getraind en krijgen financiële ondersteuning. Zo kunnen zij uitgroeien tot professionele agrariërs die niet meer in bittere armoede hoeven te leven.

Donatie

Wilt u doneren aan dit goede doel? Ga dan naar de website van Woord en Daad.

Is groei haalbaar in uw situatie? Vraag naar onze quickscan.