1. Sparringpartner en adviseur

  Hoe realiseert u op een (potentiële) bouwlocatie de ultieme industriële wasserij? Als u onze ervaring en vernieuwende ideeën aan uw visie toevoegt, komt u tot de optimale keuzes. Strategische keuzes die hun waarde bewijzen tijdens het bouwproces, en in al de (boek)jaren die volgen. U ervaart onze specialisten als partners die dicht bij u staan en het proces samen met u meemaken, van oriëntatie op locatie en businesscase tot ingebruikname.

 2. Ontwerp en engineering

  We maken een compleet ontwerp voor uw industriële wasserij. Een efficiënt logistiek proces en expansiemogelijkheden in de toekomst zijn hierbij belangrijke uitgangspunten. Het ontwerp maken we inzichtelijk met 3D visualisaties. Daarnaast maken we simulaties van het productproces met onze WSP simulatiesoftware. Op basis van het ontwerp kunnen leveranciers aanbiedingen maken voor u. Zo komt u al snel tot een solide en gedetailleerde begroting.

 3. Projectmanagement

  De realisatie van uw nieuwe industriële wasserij is een veelzijdig project. Wij nemen graag de verantwoordelijkheid voor dit project. Daar bewijst zich onze kracht als system integrator. Wij brengen alle disciplines samen en zorgen voor een gestroomlijnd project. Een project waarin architect, aannemers, IT-leveranciers, machineleveranciers en andere partners gezamenlijk een topprestatie leveren. We opereren hierbij als rasechte co-creator; de spil van effectieve projecten.

 4. Realiseer een industriële wasserij met hoog rendement.

  Wasserij-inrichting en besturing

 5. Turnkey levering

  Als system integrator zijn we pas tevreden als uw nieuwe wasserij optimaal draait. Niet alleen omdat we graag verantwoordelijkheid nemen voor wat we beloven. Oók omdat dit past bij onze visie op de hoogproductieve wasserij als een systeem, een keten. Met turnkey levering bedoelen we dan ook dat u de sleutel krijgt van een industriële wasserij die klaar is voor topperformance.

 6. 24-uursservice en support

  We blijven graag nauw betrokken bij uw industriële wasserij. We bieden support bij storingen of incidenten, komen proactief met updates, voeren preventies onderhoud uit én blijven die ene vraag stellen. Kan het nog beter? Kunnen we met uw kennis van de dagelijkse business de processen optimaliseren? Valt er nog meer uit te halen? Door samen alert te blijven, waarborgt u maximale performance.