Terug

Eerste wasserij volledig bestuurd met WinWash 2.0

Goed nieuws! Na lang ontwikkelen, veel testen, veel discussies en een beta-versie hebben we succesvol een wasserij volledig voorzien van WinWash 2.0. Met de levering van de hangbanen, de vuilsorteer en het expeditiesysteem in de nieuwe wasserij van onze klant Kellner komt de rol van WinWash 2.0 als logistiek systeem heel goed tot z’n recht.

Onze rol als system integrator was van groot belang, omdat we de data-overdracht en integratie met wasbuis, drogers en mangels (alles van Jensen) naadloos in WinWash 2.0 hebben geïntegreerd.

Met de mogelijkheid tot volledig automatische artikeltellingen is ook direct een volgende stap gezet in het schrappen van handmatige handelingen. Zie bijvoorbeeld de volgende situatie:

 

 

 

 

 

 

 

WinWash 2.0 geeft aan de mangels – of de badstofvouwers – automatisch het juiste vouwprogramma van een product. Vervolgens wordt bij de uitvoer van de stapelaar het juist artikel – ook klantgebonden ­– bepaald inclusief de hoeveelheid. Samen betekent dit dat het handmatig tellen zo langzamerhand verleden tijd wordt en dat WinWash 2.0 meehelpt om de administratieve last te verminderen.

Naast dit succes zijn we volop bezig om besturing (en visualisatie + instellingen) van wasbuizen en drogers in WinWash 2.0 te maken. In de loop van 2019 maakt dat een volledig samenhangende logistiek mogelijk als wasserijen van deze mogelijkheden gebruik gaan maken.