Terug

Installatie van Laundry Dashboard Premium

In september hebben we een kick-off gehad bij onze nieuwe klant Göddecke Textilpflege GmbH in Lippstadt en Olsberg. Wij mogen bij beide fabrieken Laundry Dashboard Premium installeren. Dit geeft hen real-time inzicht in productiviteit, energieverbruik en winstgevendheid op elk gewenst moment op elke locatie.

We willen onze klant bedanken voor het geven van de kans om onze nieuwste innovaties te installeren. Daarnaast ook onze partner Christeyns voor de geweldige samenwerking in dit project.

Wij kijken er naar uit om Laundry Dashboard te implementeren en samen te werken met vele andere partijen voor gegevensuitwisseling. In dit project gaan we samenwerken met Herbert Kannegiesser GmbH, ISGUS Group Dunmatik en Christeyns.

Onze klant kan vanaf nu zijn wasserij efficiënter en effectiever runnen door de nieuwe inzichten die verkregen zijn uit de Laundry Dashboard waarmee hun verborgen potentieel ontsloten wordt. Bent u ook geïnteresseerd in uw verborgen potentieel? Neem contact op met één van onze accountmanagers voor meer informatie.