Transportbanden

Op basis van jarenlange kennis en ervaring in de wasserijwereld ontwikkelen onze specialisten transportbanden met maar…

Werkplek aanvoerbanden

Werkplek aanvoerbanden zijn een ideale manier om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Men hoeft…

Bij WSP maken we onderscheid tussen drie soorten bandtransportsystemen. We leveren lift-, rij-, en liftrijbanden, transportbanden en daarnaast ook werkplek aanvoerbanden.

Allereerst de lift-, rij- en liftrijbanden van WSP. Dit transportsysteem is zeer geschikt voor zowel het horizontaal alsook verticaal verplaatsen van wasgoed. De verdeelwagen maakt altijd vloeiende rij- en hefbewegingen door middel van de frequentie gestuurde besturing. Uiteraard is deze verdeelwagen voorzien van diverse beveiligingen, conform machinerichtlijn.

Daarnaast bieden we ook transportsystemen aan, waarmee wasgoed efficiënt getransporteerd wordt. Deze transportbanden zijn speciaal ontworpen voor het transporteren van wasgoed op specifieke locaties. Onze specialisten leveren altijd maatwerk waardoor de band perfect aansluit op het volgende onderdeel. De robuuste transportbanden voldoen aan alle veiligheidseisen en vragen weinig onderhoud.

Tenslotte levert WSP ook werkplek aanvoerbanden. Dit is een ideale manier om de productiviteit van uw medewerkers te verhogen. Men hoeft niet meer zelf de was op te halen: het wasgoed komt naar hen toe. Dat noemen wij efficiënt werken.

Met werkplek aanvoerbanden verhoogt u eenvoudig de productiviteit van uw medewerkers. Dankzij deze banden is het handmatig verplaatsen van waskarren overbodig. De constante aanvoer via deze transportbanden is ergonomisch verantwoord en geeft u de mogelijkheid om sturing te geven aan de werkvolgorde. Bovendien kunt u klant specifieke werkinstructies meegeven aan uw medewerkers.