Expeditie transportbanden

Bespaar eenvoudig met de geautomatiseerde distributie van het wasgoed door de wasserij. De specialisten van WSP…

Bij WSP maken we onderscheid tussen drie soorten expeditie systemen. We leveren centreer- en positioneerunits, expeditie pakketsorteerders en daarnaast ook expeditie transportbanden.

Allereerst de centreer- en positioneerunits. Dankzij de centreer- en positioneerunits ligt het pakket wasgoed in de optimale positie voor het inpakken en sealen. Dit levert een forse besparing op in het folieverbruik. Daarnaast is dit systeem ook zeer geschikt voor het netjes en snel transporteren van lange artikelen.

Daarnaast bieden we ook een expeditie pakketsorteerder aan. Hiermee levert u alle pakketten wasgoed compleet en op de juiste manier bij uw klant af. De expeditie pakketsorteerder van WSP is hierbij een zeer efficiënt hulpmiddel. Met het expeditie sorteersysteem van WSP kunt u altijd rekenen op efficiënt beladen containers. Complete pakketten wasgoed die op de juiste manier bij uw klant terechtkomen. U kunt sorteren op klant-, product- of routeniveau. Zo reduceert u eenvoudig het aantal naleveringen. Bovendien communiceert dit systeem met uw eigen Linnen Management Systeem. Zo zijn de tellingen ook altijd compleet.

Tenslotte levert WSP expeditie transportbanden. Doordat de distributie van het wasserij geautomatiseerd door de wasserij gaat, is besparen eenvoudig. De specialisten van WSP hebben de expeditie transportbanden speciaal ontwikkeld voor het transporteren van pakketten wasgoed. Deze efficiënte transportbanden maken losse containers verspreid over de werkvloer overbodig. Bovendien kunt u de waspakketten volgen richting de centrale expeditie. Zo weet u altijd waar de was van uw klanten is. Onze expeditie transportbanden passen ook goed in het expeditiesorteerconcept.