Nieuwe kledingsystemen

WSP ontwerpt innovatieve en maatwerk oplossingen voor kledingtransport en sortering. In samenwerking met vaste partners worden…

RFID integratie

WSP heeft ruime ervaring in integratie van RFID systemen van vuil tot schoon wasgoed. In de…

Upgrade bestaande systemen

Uw verouderde maar toch technisch in prima staat verkerende installatie voorzien van de nieuwste stand der…

Bij WSP maken we onderscheid tussen drie soorten kledingtransport- en sorteersystemen. We leveren nieuwe kledingsystemen, RFID integratie en daarnaast ook actualisering van bestaande systemen.

Allereerst de nieuwe kledingsystemen. WSP ontwerpt innovatieve en maatwerk oplossingen voor kledingtransport en sortering. In samenwerking met vaste partners worden kwalitatief hoogstaande systemen geleverd. De systemen voorzien we van intelligente en maatwerk besturingen.

Daarnaast leveren wij ook RFID integratie. WSP heeft ruime ervaring in integratie van RFID systemen, van zowel vuil alsook schoon wasgoed. In de turn-key projecten en concepten wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de LF-, HF- of UHF-technologie. Zien wat WSP kan doen voor u met RFID in een totaalpakket? Kijk dan naar ons Care home Concept!

Tenslotte actualiseert WSP ook bestaande systemen. Uw verouderde installatie voorzien van de nieuwste stand der techniek? Dat is WSP’s core business! Oude installaties verrijken met RFID systemen? Codes vervolgen? Slimme afroep en sorteer-algoritmes? Het behoort allemaal tot de mogelijkheden. Daarbij blijft de benodigde investering beperkt tot alleen dát waar het om gaat: de verrijking van de bestaande installatie.