Matten

Robuuste en ergonomische systemen voor het automatisch rollen, vouwen en sorteren van schoonloopmatten behoren tot de…

Poetsdoeken

WSP ontwikkelt transport-, controle- en verpakkingssystemen voor poetsdoeken. De gesepareerde poetsdoeken worden met een hoge nauwkeurigheid…

Rolhanddoeken

Naast reguliere transportsystemen levert WSP ook oplossingen die afgestemd zijn op de verwerking van rolhanddoeken. Om…

Bij WSP ontwikkelen we specials. Dit zijn oplossingen en systemen volledig naar wens van onze klant. Deze specials hebben er voor gezorgd dat we al heel wat uitbreidingen konden doen in ons productenportfolio. Allereerst hebben we een systeem bedacht om matten op te rollen: de mattenroller. Daarnaast heeft WSP een transport-, controle-, en verpakkingssysteem voor een poetsdoekenwasserij ontwikkeld. Tenslotte levert WSP naast reguliere transportsystemen ook oplossingen die afgestemd zijn op de verwerking van rolhanddoeken.

Robuuste en ergonomische systemen voor het automatisch rollen en vouwen van matten, alsook voor het sorteren van schoonloopmatten behoren tot de terugkerende activiteiten van WSP. Ons motto voor de specials: wij leveren flexibele en op klantwens afgestemde installaties.

De gesepareerde poetsdoeken worden met een hoge nauwkeurigheid gecontroleerd op gewicht per stuk, alsook op de aanwezigheid van metaalsplinters. Bovendien is een ergonomische visuele controle mogelijk. Verpakken van poetsdoeken gebeurt volautomatisch in zakjes of boxen.

Om een ergonomische verwerking van de rolhanddoeken mogelijk te maken, levert WSP bijvoorbeeld in hoogte verstelbare werkvoorraadbakken voor te mangelen rolhanddoeken.