Terug

Nieuwe wasserij voor Ergon

We zijn blij om mee te kunnen delen dat WSP en Ergon de contracten hebben getekend voor de realisatie van Ergons nieuwe wasserij in Nederland. Samen met Ergon zijn er vooruitstrevende plannen gemaakt voor een unieke wasserij, met een hoge mate van automatisering, gecombineerd met behoorlijk uitdagende duurzaamheidsdoelstellingen.

Ergon heeft ambitieuze doelstellingen neergelegd, zoals verdubbeling van wascapaciteit en efficiency ten opzichte van de huidige wasserij. Door WSP is er een slim concept uitgedacht en een ideale lay-out ontworpen.

Geleverd worden onder andere: een hangbaan, een sorteer voor platgoed en een RFID sorteer voor persoonsgebonden goed, transportbanden, nieuwe wasbuis en drogers en een innovatieve sorteeropstelling aan de schoongoedkant, waarbij machines en mensen optimaal gaan samenwerken. Voorzien van de nieuwste technieken, aangevuld met de nieuwe software – WinWash2.0® en Laundry Dashboard – is Ergon straks helemaal klaar voor de toekomst!

Steeds meer wasserijen kiezen bij de inrichting van hun wasserij voor een onafhankelijke system integrator. Een partner die niet denkt vanuit productengamma’s, maar vanuit onbegrensde technologische mogelijkheden. Op die manier heeft WSP sinds 1993 al tal van hoogproductieve wasserijen gerealiseerd. WSP biedt een unieke combinatie van advies, ontwerp en engineering enerzijds, en concrete logistieke oplossingen anderzijds (software, hangbanen en transportbanden).