Terug

Intensieve ombouw bij Wäscherei & Reinigung Klaiber

Bij Wäscherei & Reinigung Klaiber heeft een grote ombouw plaatsgevonden. Je zou het kunnen zien als een open-hart operatie in de wasserij. In de wasserij draaiden meerdere verouderde besturingen van verschillende fabrikanten. De besturingen van de vuilgoedhangbaan, wasbuis en drogers zijn vervangen door WSP-besturingen. Daarnaast is ook de oude verdeelwagen vervangen voor een nieuwe variant.

We konden met ons WinWash platform deze sturingen in één centrale besturing integreren. Hierdoor heeft de klant zijn complete wasserij in één overzicht, en op deze manier heeft hij inzicht in zijn proces. Ook vanaf kantoor. De klant kan vanaf één centrale plek wijzigingen in het logistieke proces aanbrengen en bijsturen waar nodig. Het voordeel van het onderbrengen van zijn besturingen bij één partij (een system integrator als WSP), is natuurlijk ook dat hij één aanspreekpunt heeft voor service en eventuele storingen.

“Een dergelijke ombouw vindt bij ons niet elk jaar plaats, dus het was voor ons best spannend.” Na de ombouw was de klant echter zeer tevreden en blij met de superprestatie die het WSP-team geleverd had. Het samenwerken met het wasserij-personeel en het team van WSP verliep heel goed en de klant was diep onder de indruk van de rust en souplesse waarmee de klus geklaard werd.