Terug

Vervanging van logistieke besturing van Wasserij Urzinger Textilmanagement

In Zuid-Duitsland, in de stad Landshut, heeft WSP een mooi project gerealiseerd voor de grote wasserij Urzinger Textilmanagement. Het project bestond uit de wisseling van meerdere logistieke besturingen. De besturingssystemen werden zowel aan de kant van de afdeling vuilgoed (sorteerinstallatie, hangbaan)  als ook aan de schoongoed (badstofhangbaan) zijde volledig vernieuwd. Door de inzet van WinWash is het logistieke proces nu volledig geautomatiseerd en gelijk geoptimaliseerd.

WSP heeft dit in slechts twee weekenden gerealiseerd, volledig binnen de planning. Het zorgde ervoor dat de klant op maandagochtend zonder vertraging de productie kon vervolgen, maar nu met WSP-besturing en -logistiek.

Dit is precies waar WSP als systeemintegrator zich op richt. Door de gehele logistieke keten te integreren en volledig te automatiseren kan de productiviteit van een wasserij aanzienlijk worden verbeterd. WSP heeft dit bij Urzinger Textilmanagement ook gerealiseerd tot grote tevredenheid van de klant. Met onze eigen expertise en innovaties, zoals WinWash 2.0, bieden wij onze klanten de mogelijkheid om op lange termijn topprestaties te leveren. Wij kijken steeds weer met u mee, hoe prestaties verbeterd kunnen worden.