Terug

Custom-made softwaretool voor Kabus Textilpflege

Kabus Textilpflege is een familiebedrijf in Zuid-Duitsland, dat inmiddels door de vierde generatie bestuurd wordt. De firma heeft zich in de loop der tijd ontwikkeld tot een full-service bedrijf. De voornaamste ambitie van Kabus is om de klant de best mogelijke service te bieden met de hoogste kwaliteit en absolute betrouwbaarheid door middel van de modernste technologie en gemotiveerde medewerkers.

Eind vorig jaar heeft Kabus Textilpflege een bestaande wasbuis vervangen door een nieuw exemplaar. Daarom heeft WSP de communicatie met de wasbuis aangepast, en de ontlaadhoogte van de reeds aanwezige waswagenkantelaar verhoogd. Naast deze vereiste werkzaamheden, is Kabus Textilpflege nu ook ge-upgraded naar WinWash 2.0.

Het mooie bij dit project is, dat wij als WSP tijdens dit project onze functionaliteiten weer verder hebben kunnen uitbreiden. Kabus wilde graag een aantal specifieke functionaliteiten toegevoegd hebben aan WinWash 2.0, zoals vooraf ingestelde, klantspecifieke artikelen.

Dit voorkomt dat medewerkers veel tijd kwijt zijn aan het vinden van de juiste producten. In nauw overleg met de Product Owner van WinWash, Henk van Engelenburg, hebben we dit klantverzoek volledig kunnen inwilligen en verwerkt in de standaard. De klant heeft nu een softwaretool die volledig naar zijn wensen is ingericht.

De ombouw is gerealiseerd in een tijdsbestek van slechts 24 uur. Op vrijdagmiddag zijn de monteurs gestart, en zaterdagmiddag werd alles getest en afgerond. De klant heeft op maandag om 07:00 zijn productie weer volledig kunnen hervatten.

De heer Felix Kabus was vol lof over de werkwijze van WSP: “Ich habe noch nicht mit so ein Professioneles Betrieb gearbeitet in der Branche. Von Kommunikation, Durchführung, Projektleitung bis zum Montage und Fertigstellung… war ganz gut!”