Terug

Laundry Dashboard Stations bij Göddecke Textilpflege

Bij Göddecke Textilpflege is Laundry Dashboard Premium opgeleverd in 2 wasserijen: in Lippstadt en in Olsberg. Met deze Premium variant heeft de wasserij op managementniveau inzicht in de kostprijs per product en per klant. Het nieuwe eraan is dat dit het eerste project is waarbij de wasserijen volledig uitgerust zijn met Laundry Dashboard Stations!

Voorheen werd er met losse schermen en losse readers gewerkt waarop de medewerkers zich konden aanmelden. De Laundry Dashboard Station is een concept waarbij het overzichtsscherm voor de visualisatie van prestatiegegevens en een Touch-Panel en RFID reader voor aan- en afmelding van medewerkers zijn geïntegreerd. Dit zorgt voor herkenbaarheid in de wasserij. Daarnaast zijn ook de flexibiliteit, verplaatsbaarheid en eenvoudige montage en aansluiting van de Laundry Dashboard Station grote pluspunten.

Voordat Göddecke voor Laundry Dashboard koos, werkten zij met een oplossing waarin wel de data gevisualiseerd werd, maar waarin weinig ruimte was voor flexibiliteit. Omdat er een scala aan diverse machines gekoppeld moest worden, was dit een enerverend project. Om dit project mogelijk te maken zijn er namelijk data-interfaces gerealiseerd met 5 verschillende leveranciers van de klant.

Sinds het gebruik van Laundry Dashboard heeft de wasserij inmiddels een aanzienlijke prestatieverbetering gerealiseerd. Laundry Dashboard geeft in de wasserij rust bij de medewerkers en inzicht op alle niveaus (medewerkers, teamleiders, productieleiders, management).