Hangbaan, Hangbaansysteem, Hangbaan OC, Vuilgoedhangbaan

Hangbaan OC

De Hangbaan OC is een vuilgoedhangbaan die naadloos aansluit op het hefrail sorteersysteem. De hangbaan OC,…

Hangbaan, Hangbaansysteem, Hangbaan OH, Hangbaan transportsysteem

Hangbaan OH

Ongesorteerd wasgoed bufferen kunt u goed doen met de hangbaan OH. De hangbaan OH is geschikt…

WSP hangbaan en hangbaansysteem

Bij WSP maken we onderscheid tussen drie soorten hangbaansystemen. We leveren OC-hangbanen, OH-hangbanen en daarnaast ook 820-920 hangbanen. Alle hangbaansystemen maken gebruik van een gesloten, roestvaststalen profiel. Dit gesloten profiel zorgt ervoor dat er moeilijk stof bij de bewegende delen kan komen, wat op zijn beurt voor minder onderhoud en oponthoud in de productie zorgt.

Hangbaan OC

Allereerst het OC hangbaansysteem, waarmee we (ongesorteerd) wasgoed bufferen op zowel klant- als productvolgorde. Dankzij de WinWash besturing weet u zeker dat uw productie altijd constant blijft. Dit hangbaansysteem sluit naadloos aan op bijvoorbeeld het hefrail sorteersysteem van WSP. Een belangrijk kenmerk van dit systeem is dat de zakken voorzien zijn van slechts één wielset, waarmee de zak in de hangbaan loopt. In de lege zakkenbuffer kantelen de zakken, die voorzien zijn van een beugel, automatisch.

Hangbaan OH

Daarnaast bieden we hangbaansysteem OH aan. Dit type transportsysteem is geschikt voor de opslag van ongesorteerd wasgoed. Direct bij binnenkomst worden de ongesorteerde zakken met wasgoed aan een haak opgehangen en daarna opgeslagen in een centrale buffer. Uit deze buffer worden de zakken vervolgens weer afgeroepen naar het sorteersysteem. Dit systeem staat bekend om de grote buffercapaciteit in aantallen zakjes. Door de korte afstanden tussen de verschillende haken is het mogelijk om op een beperkte oppervlakte toch veel verschillende klanten of artikelen te bufferen. En uiteraard ook om deze in de gewenste volgorde aan te leveren op bijvoorbeeld een vuilsorteersysteem. Zodat de medewerkers met de juiste productie bezig zijn. De belading en afroep van dit hangbaansysteem wordt gevisualiseerd en is te sturen via de WSP WinWash software.

Hangbaan 820-920

Tenslotte het hangbaansysteem 820-920. Dit hangbaansysteem is zeer geschikt voor het bufferen van (on)gesorteerd wasgoed naar bijvoorbeeld de wasbuis, maar ook aan de schoongoedzijde van een wasserij. U kunt bufferen op zowel klant-, product- alsook op routevolgorde. De exacte buffermethode is dankzij de slimme WinWash software geheel op uw wensen af te stemmen. Eventueel zelfs door gebruik te maken van meerdere templates of sjablonen. Dankzij de efficiënte besturing door WinWash, evenals de aansluiting op een bakkensorteersysteem of een bandensorteersysteem is er altijd automatische belading. Daardoor realiseert u met deze hangbaan een constante productie naar bijvoorbeeld de wasbuis, en vangt u fluctuaties eenvoudig op.