Vuilgoedhangbaan

Hangbaan OC

De Hangbaan OC is een vuilgoedhangbaan die naadloos aansluit op het hefrail sorteersysteem. De hangbaan OC,…

Hangbaan OH

Ongesorteerd wasgoed bufferen kunt u goed doen met de hangbaan OH. De hangbaan OH is geschikt…

Hangbaansystemen 820-920

De hangbaansystemen 820 en 920 zijn zeer geschikt voor het bufferen van (on)gesorteerd wasgoed. U kunt bufferen…

Bij WSP maken we onderscheid tussen drie soorten hangbaansystemen. We leveren OH-hangbanen, OC-hangbanen en daarnaast ook 820-920 hangbanen.

Allereerst de hangbaan OH, dit type transportsysteem is geschikt voor de opslag van ongesorteerd wasgoed. Direct bij binnenkomst worden de ongesorteerde zakken met wasgoed aan een haak opgehangen en daarna opgeslagen in een centrale buffer. Uit deze buffer worden de zakken vervolgens weer afgeroepen naar het sorteersysteem.

Daarnaast bieden we de hangbaan OC aan, waarmee we (ongesorteerd) wasgoed bufferen op zowel klant- als productvolgorde. Dankzij de WinWash besturing weet u zeker dat uw productie altijd constant blijft. Dit hangbaan transportsysteem sluit naadloos aan op bijvoorbeeld het hefrail sorteersysteem van WSP.

Tenslotte de hangbaansystemen 820 en 920. Deze hangbaansystemen zijn zeer geschikt voor het bufferen van (on)gesorteerd wasgoed naar bijvoorbeeld de wasbuis. U kunt bufferen op zowel klant-, product- alsook op routevolgorde. Dankzij de efficiënte besturing door WinWash, evenals de aansluiting op een bakkensorteersysteem of een bandensorteersysteem is er altijd automatische belading. Daardoor realiseert u met deze hangbaan een constante productie naar bijvoorbeeld de wasbuis, en vangt u fluctuaties eenvoudig op.