Bakkensorteersysteem

Kies voor efficiënt wasgoed sorteren met het bakkensorteersysteem van WSP. Dit sorteersysteem is zeer geschikt voor…

Bandensorteersysteem

Het bandensorteersysteem van WSP is een robuust systeem dat geschikt is voor volumineus, (zwaar) vervuild en…

Hefrail sorteersysteem

Het hefrail sorteersysteem van WSP is vooral geschikt voor wasserijen met een hoog volume en weinig…

Bij WSP maken we onderscheid tussen 3 soorten systemen om wasgoed te sorteren. Allereerst kennen we het bakkensorteersysteem, dat zeer geschikt is voor wasserijen met veel categorieën en een hoog volume. Daarnaast leveren we vaak een bandensorteersysteem, dat geschikt is voor volumnieus, (zwaar) vervuild alsook schoon wasgoed. Tenslotte kennen we het hefrail sorteersysteem, dat vooral geschikt is voor wasserijen met een hoog volume en weinig categorieën (bijvoorbeeld hotellinnen).

Bakken sorteersysteem
Kies voor efficiënt wasgoed sorteren met het bakkensorteersysteem van WSP. Het bakkensorteersysteem van WSP is met een sorteercapaciteit van meer dan 550 kilo wasgoed per manuur een zeer efficiënt systeem. Afhankelijk van het sorteervolume kan één persoon 4 tot 6 bakken bedienen. Daarmee is dit was sorteersysteem geschikt voor wasserijen met veel categorieën en een hoog volume.

Banden sorteersysteem
Het robuuste bandensorteersysteem van WSP is zeer geschikt voor volumineus, (zwaar) vervuild en schoon wasgoed sorteren. Al op de band wordt het wasgoed gewogen door de loadcellen in de band, vervolgens zien uw medewerkers een visualisatie op het scherm. Uiteraard sluit dit was sorteersysteem naadloos aan op de vuilgoedhangbanen.

Hefrail sorteersysteem
Het hefrail sorteersysteem van WSP met 2 tot 12 sorteerposities vooral geschikt voor wasserijen met een hoog volume en weinig categorieën (zoals bijvoorbeeld hotellinnen). De sorteermatrix en sorteervolgorde zijn aan te passen aan het type wasgoed en het type klant. Per batch is het mogelijk om meerdere klanten tegelijk te sorteren.