Terug

Lamme Textielbeheer kiest bewust voor WSP

WSP verwelkomt wederom een mooi Nederlands familiebedrijf als nieuwe klant: Lamme Textielbeheer uit Nederhorst Den Berg. Na een periode van nauwe samenwerking, waarin WSP een adviserende rol vervulde, ontstond er een mooi plan voor een uitbreiding van de wasserij. Lamme ervaart de samenwerking als zeer positief:

Lamme Textile Management is een internationaal opererende wasserij met vestigingen in Nederland en Duitsland. We typeren onszelf als een lerende organisatie waarin we continue op zoek zijn naar verbeteringen van onze eigen processen en de processen bij onze klanten.

Sinds 2017 is er contact tussen WSP en Lamme Textielbeheer. In eerste instantie voor Laundry Dashboard, maar hier is het door andere prioriteiten tot op heden nog niet van gekomen.

Door het intensieve contact wat wij met WSP voor Laundry Dashbord hadden, was het voor ons een logische stap om WSP uit te nodigen om ons bij de uitbreiding van onze wasserij in Nederhorst den Berg te ondersteunen.

WSP gaat de komende maanden een vuilgoed hangbaan met sorteerbordes en een bandensysteem leveren. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De samenwerking met WSP evenals de flexibiliteit ervaren wij als zeer positief en veelbelovend.”