Terug

Uitbreiding van verwerkingscapaciteit bij Springendal wasserij en stomerij in Vroomshoop, Nederland 

Al jaren zijn Springendal wasserij & stomerij en WSP partners. Begin jaren negentig is onze samenwerking ontstaan en deze blijft zich nog steeds positief ontwikkelen. Ook in 2020 hoopt WSP weer veel te betekenen voor deze klant. In de komende maanden gaat WSP een mooie uitbreiding realiseren van de verwerkingscapaciteit in de vestiging Vroomshoop.

Er zal een sorteerstation met een nieuwe vuilgoedhangbaan geïnstalleerd worden. Deze sluiten wij aan de bestaande Kannegiesser wasbuis en nieuwe Jensen wasbuis. In dit project werkt WSP dan ook samen met Jensen Group in verband met de levering van een nieuwe wasbuis. Door middel van een nieuwe lift en transportbanden zal er een aansluiting worden gemaakt met de drogers / shakers. De aanpassing en toevoegingen die WSP zal gaan realiseren, zullen ervoor zorgen dat Springendal wasserij & stomerij nog beter in staat zal zijn om het toegenomen volume wasgoed geautomatiseerd en op tijd te verwerken.

Een mooi project voor een trouwe klant. Ook voor uw wasserij staat WSP graag klaar. Wilt u uw wasserij uitbreiden of zelfs compleet nieuw bouwen? Wij denken graag met u mee. Met de deskundige mensen die wij in huis hebben en de innovaties die wij u kunnen bieden, staan wij voor u klaar! Dus bent u benieuwd naar onze ideeën voor verbeterde prestaties van uw wasserij? Neem dan contact op met het team van WSP.