Terug

Uitbreiding vuilgoedhangbaan bij Wäscherei Böhm in Apolda, Duitsland

Onze klant helpen bij het ontwikkelen en inrichten van zijn wasserij voor de toekomst, dat vinden we bij WSP erg belangrijk. Ook bij Wäscherei Böhm in Apolda mogen wij dit weer doen. Bij het bedrijf dat gevestigd is in midden-Duitsland gaat WSP in februari de vuilgoedhangbaan uitbreiden met extra buffercapaciteit en gaan wij een extra aansluiting maken naar een nieuwe wasbuis.
 
Met deze uitbreiding van de vuilgoedhangbaan en extra aansluiting naar een nieuwe wasbuis, sluiten wij precies aan bij wat de klant voor ogen heeft. In het project zullen wij samenwerken met Kannegiesser in verband met de levering van een nieuwe wasbuis.
 
Al eerder heeft WSP samengewerkt met Wäscherei Böhm. In 2016 hebben wij een sorteerstation en vuilgoedhangbaan geïnstalleerd en daarmee de belading naar de wasbuis- / was-extractors geautomatiseerd. Een klant met wie wij dus al langere tijd een goede relatie hebben en die wij graag weer van dienst zijn om de perfecte oplossing aan te bieden voor verdere optimalisatie van zijn wasserij.