Terug

State Of The Art wasserij bij Interzorg in Assen

In samenwerking met verschillende kennispartners, heeft WSP de logistieke inrichting mogen verzorgen voor de PG-wasserij van Interzorg. Interzorg is een stichting voor ouderenzorg met 8 eigen zorghuizen, en met een totaal van circa 800 cliënten in Noord Nederland.

Bij Interzorg staat kwaliteit hoog in het vaandel. Zo hadden zij de wens om verschillende dienstverleningen in eigen huis te organiseren, vanuit één centraal punt. Één vorm van die dienstverlening is het verzorgen van de bewonerswas. Bewonerswas levert verschillende stromen wasgoed op, zoals hangende kleding, gevouwen kleding en huurlinnen in de vorm van platgoed. Interzorg verwerkt 100% RFID UHF gechipt wasgoed, zodat we op ieder moment, exact weten waar elk stuk wasgoed zich bevindt. Foutsorteringen kunnen op deze manier tot een absoluut minimum gereduceerd worden. Deze wasserij is werkelijk een state of the art wasserij voor bewonerswas.

Om deze verschillende stromen wasgoed te managen leverde WSP software in de vorm van WinWash 2.0. Met de WinWash Plus modules is de overall planning en integrale aansturing van de wasserij gewaarborgd. Naast deze software leverde WSP ook hardware, bestaande uit tunnelscanners, transportbanden, een vuilsorteer en een kledingtransportsysteem.

WSP bedankt kennispartners TBR, Christeyns en Laundry Total voor de fijne samenwerking in dit project. Dit project heeft geresulteerd in een schitterende wasserij en een uiterst tevreden klant.